17 Απριλίου 2017 at 22:35

Πώς διδάσκει το ISIS Αγγλικά στα παιδιά του – ‘b’ όπως ‘bomb’

από

Πώς διδάσκει το ISIS Αγγλικά στα παιδιά του – ‘b’ όπως ‘bomb’

Το MEMRI (Middle East Media Research Institute) δημοσίευσε μέρος εγχειριδίων διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας σε μικρά παιδιά, όπως κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από τζιχαντιστές, μέλη του ISIS (δείτε την σχετική δημοσίευση).

Στις εικόνες που ακολουθούν φαίνεται μια εμμονή στη χρήση όπλων ως παραδείγματα για την εκμάθηση αγγλικών φθόγγων (‘G’ όπως ‘Gun’ ή ‘W’ όπως ‘Weapons’) και θρησκευτικών συμβόλων (‘K’ όπως ‘Kaaba’ ή ‘M’ όπως ‘Masjid’ = τζαμί). Οι γυναίκες φυσικά εμφανίζονται μονάχα με την κατάλληλη “ενδυμασία ευσέβειας”, και δεν λείπουν και περισσότερο μιλιταριστικές αναφορές (‘L’ όπως ‘battLe’ ή ‘Ν’ όπως ‘sNiper’). Χαρακτηριστική είναι και η αναφορά της λέξης ‘Hand’ (χέρι) για το γράμμα ‘Η’ –το χέρι που απεικονίζεται με το υψωμένο δάχτυλο είναι σύμβολο που χρησιμοποιείται από το ISIS και άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις, «δείχνοντας» στον θεό.

Σε επόμενες σελίδες βρίσκουμε ασκήσεις με φωτογραφίες που απεικονίζουν αθλήματα που συμπεριλαμβάνουν τη σκοποβολή με καλάζνικοφ από τη ράχη ενός αλόγου, το νόημα και την προέλευση της σημαίας του ISIS ως θέμα συζήτησης και ως σχολικά μαθήματα αναφέρονται τα: Τζιχαντιστική παιδεία, Ισλαμική παιδεία, Αραβικά, μαθηματικά και Αγγλικά.

(Εμφανιστηκε 330 φορές, 1 εμφανίσεις σήμερα)

Δείτε ακόμη:

Κάντε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.