18 Ιουλίου 2013 at 19:58

Βιβλίο: Ο σκαντζόχοιρος που ξέχασε να φοβηθεί

από

Βιβλίο: Ο σκαντζόχοιρος που ξέχασε να φοβηθεί

Μια πολύ τρυφερή ιστορία για «γενναία» παιδιά και ακόμη πιο «γενναίους» γονείς ξεδιπλώνεται από την Ιωάννα Γιαννακοπούλου με θέμα τη φιλία ως πολύτιμο όπλο ενάντια στις άσχημες εκφάνσεις της ζωής και μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο παραμύθι  μέσα από τις μαγικές εικόνες της Ζωής Σεϊτάνη.
Μια πολύ τρυφερή ιστορία για «γενναία» παιδιά και ακόμη πιο «γενναίους» γονείς ξεδιπλώνεται από την Ιωάννα Γιαννακοπούλου με θέμα τη φιλία ως πολύτιμο όπλο ενάντια στις άσχημες εκφάνσεις της ζωής και μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο παραμύθι μέσα από τις μαγικές εικόνες της Ζωής Σεϊτάνη.

Ο Οδυσσέας είναι ένα μικρό σκαντζοχοιράκι που έρχεται στον κόσμο και είναι πολύ χαρούμενο! Όμως, σύντομα γνωρίζει το φόβο, που του «κλέβει» τη χαρά. Μάλιστα, ως αντάλλαγμα για κάθε φοβική στιγμή ,  του χαρίζει ένα αγκάθι στη μικρή του πλάτη… Ενώ , λοιπόν,  οι φόβοι πληθαίνουν και τα αγκάθια ασχημαίνουν την άλλοτε τρυφερή πλάτη του μικρού σκαντζόχοιρου, εμφανίζεται ξαφνικά η Μυρτώ, μια όμορφη πεταλούδα, που με τη συντροφιά της απαλείφει τους φόβους του Οδυσσέα  και τον βοηθά να ανακτήσει τη χαρά για τη ζωή!

Μια πολύ τρυφερή ιστορία για «γενναία» παιδιά και ακόμη πιο «γενναίους» γονείς ξεδιπλώνεται από την Ιωάννα Γιαννακοπούλου με θέμα τη φιλία ως πολύτιμο όπλο ενάντια στις άσχημες εκφάνσεις της ζωής και μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο παραμύθι  μέσα από τις μαγικές εικόνες της Ζωής Σεϊτάνη.

 

 

(Εμφανιστηκε 1,101 φορές, 1 εμφανίσεις σήμερα)

Δείτε ακόμη:

Κάντε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.