9 Νοεμβρίου 2015 at 21:39

«Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» στην κρίση

από

«Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» στην κρίσηFREGGIDOU_30_10

Οι Εκδόσεις Κέδρος με τη Βιβλιοθήκη Βολανάκη και το White Rabbit διοργανώνουν συζήτηση με θέμα τα αιτήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και τα αποτελέσματα της ακτιβιστικής έρευνας για την κρίση της δημοσιογράφου και συμβούλου ανθρωπίνων σχέσεων Κρυσταλίας Πατούλη, στο βιβλίο:

«Η Έρευνα για την κρίση (2010-2014)»
τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 στις 8μμ

Για το σύνθημα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» και το πόσο καίριο παραμένει σήμερα σε σχέση με τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας -που συμμετείχαν 180 άνθρωποι των Γραμμάτων, των Επιστημών και των Τεχνών, απαντώντας στο ερώτημα «Ποιες αιτίες μας έφεραν ως εδώ, και κυρίως τι πρέπει να κάνουμε;»- θα μιλήσουν η συγγραφέας και οι:

Χριστόφορος Κάσδαγλης, συγγραφέας – δημοσιογράφος
Περικλής Κοροβέσης, συγγραφέας – δημοσιογράφος
Δημήτρης Πουλικάκος, μουσικός περαστικός…
Χαράλαμπος Πουλόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνικής Εργασίας στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης

*Τα έσοδα της έκδοσης θα διατεθούν συμβολικά στο ΚΕΘΕΑ και τη ΜΕΡΙΜΝΑ.

Info: Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015, 8μμ. – Βιβλιοθήκη Βολανάκη και The White Rabbit, Σολωμού 12, με κοινή είσοδο και από Στουρνάρη 11 – Εξάρχεια, τηλ. 210 330 0423. Είσοδος ελεύθερη.

Η πρόσκληση στο Facebook: εδώ

Περισσότερα: 09/11/15 – «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» στην κρίση

Σκίτσο του Αλτάν
Σκίτσο του Αλτάν
(Εμφανιστηκε 607 φορές, 1 εμφανίσεις σήμερα)

Δείτε ακόμη:

Κάντε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.