13 Ιουνίου 2015 at 19:49

Νέο μυθιστόρημα: Κτήνη στον παράδεισο

από

Κτήνη στον παράδεισο

Το νέο μυθιστόρημα τού Χρήστου Μπαρμπαγιαννίδη, «Κτήνη στον παράδεισο»
Το νέο μυθιστόρημα τού Χρήστου Μπαρμπαγιαννίδη, «Κτήνη στον παράδεισο»

Το νέο μυθιστόρημα του Χρήστου Μπαρμπαγιαννίδη, «Κτήνη στον παράδεισο» σας προσκαλεί να βυθιστείτε στην μοναδική του ιστορία, στο συνοριακό φυλάκιο Βροντερού Πρεσπών. Ο Λουκάς Λάσκαρης που έρχεται σε επαφή με το αμόλυντο φυσικό περιβάλλον και η γνωριμία του με την γοητευτική Αριάδνη θα τον απελευθερώσουν από τα δεσμά της αστικής μίζερης ζωής. Οι φήμες, για παράνομες δραστηριότητες στην ελληνοαλβανική μεθόριο, παίρνουν υπόσταση και όταν η αγέλη, ως νέμεση, αποδώσει τη “Θεία” δικαιοσύνη, ο παράδεισος μετατρέπεται σε κόλαση και ο άνθρωπος θα κατανοήσει τη μικρότητά του μπροστά στη σοφή φύση.

Ιανουάριος 2002. Ο δεκανέας Λουκάς Λάσκαρης τοποθετείται στο συνοριακό φυλάκιο Βροντερού Πρεσπών για τους τέσσερις τελευταίους μήνες της θητείας του. Η επαφή του με το αμόλυντο φυσικό περιβάλλον και η γνωριμία του με την γοητευτική Αριάδνη θα τον απελευθερώσουν από τα δεσμά της αστικής μίζερης ζωής. Οι ειδυλλιακές μέρες στον φαντασμαγορικό παραδεισένιο δρυμό των Πρεσπών κυλάνε ανέμελα, παρά τις φήμες για παράνομες δραστηριότητες στην ελληνοαλβανική μεθόριο και τις υπερβολικές ιστορίες του χωρικού Αναστάση για την δράση μιας επιθετικής αγέλης λύκων. Όταν οι φήμες πάρουν υπόσταση και η αγέλη, ως νέμεση, αποδώσει τη “Θεία” δικαιοσύνη, ο παράδεισος μετατρέπεται σε κόλαση και ο άνθρωπος θα κατανοήσει τη μικρότητά του μπροστά στη σοφή φύση.

Περισσότερα εδώ: http://fylatos.com/shop/%CE%BA%CF%84%CE%AE%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1/

(Εμφανιστηκε 9,336 φορές, 1 εμφανίσεις σήμερα)

Δείτε ακόμη:

Ένα σχόλιο

  1. Pingback: Βιβλιοπαρουσίαση: «Κτήνη στον παράδεισο»

Κάντε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.