7 Οκτωβρίου 2019 at 23:46

Τα RADAR στο Αιγαίο και άλλες ιστορίες για κλάματα

από

Τα RADAR στο Αιγαίο και άλλες ιστορίες για κλάματα

Γράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος-Τετράδης

Για να καταλαβαίνουμε τι πραγματικά συμβαίνει, πρέπει να αποδίδουμε στις λέξεις τις πραγματικές τους σημασίες. Και όχι αυτές που θέλει η προπαγάνδα να μας περάσει.

Παράδειγμα: Όταν ο Ερντοάν μιλάει για 4 εκατομ. πρόσφυγες που φιλοξενεί στην Τουρκία, η ακριβής μετάφραση είναι ότι έχει 4 εκατομ. αιχμαλώτους πολέμων για να τους χρησιμοποιεί ως επιχείρημα στα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας. Απόδειξη, ότι τώρα θέλει να εισβάλει πιο βαθειά στη Συρία, χρησιμοποιώντας κάποιους από αυτούς ως νέους κατοίκους «σε μεγάλες ανθρώπινες πόλεις, που θα χτίσει εκεί η Τουρκία».

Στην πραγματικότητα θέλει να αρπάξει τη βόρεια Συρία και να διώξει τους Κούρδους από τα εκεί εδάφη τους. Φυσικά, όλη η διεθνής κοινότητα ξέρει την πραγματικότητα. Αλλά, δεν αντιδρά, ο καθείς για τα δικά του συμφέροντα.

Η Τουρκία, εκμεταλλευόμενη τις αμερικανοβρετανικές εισβολές σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία αιχμαλώτισε 4 εκατομ. πρόσφυγες για να τους εκμεταλλεύεται για τα επεκτατικά της σχέδια και εισέβαλε στη Β. Συρία για να αρπάξει όσα εδάφη της μπορεί.
Η Τουρκία, εκμεταλλευόμενη τις αμερικανοβρετανικές εισβολές σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία αιχμαλώτισε 4 εκατομ. πρόσφυγες για να τους εκμεταλλεύεται για τα επεκτατικά της σχέδια και εισέβαλε στη Β. Συρία για να αρπάξει όσα εδάφη της μπορεί.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν χιλιάδες από αυτούς τους πρόσφυγες διοχετεύονται από τους δουλέμπορους της Τουρκίας στο Αιγαίο, με σαφές σχέδιο. Κατά της Ελλάδας και για εκβιασμό της ΕΕ. Ο ρυθμός των ροών και οι κατευθύνσεις δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία. Για έναν πολύ απλό λόγο:

Η τεχνολογία που μπορεί να έχει και ο καθένας μας σπίτι του, πολύ δε περισσότερο η στρατιωτική, επιτρέπει να διαπιστώνεται με λεπτομέρεια χρώματος εσώρουχου ποιός κινείται στα παράλια της Τουρκίας όλο το 24ωρο.

Είναι απορίας άξιο πώς έρχονται ξαφνικά βάρκες με πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά χωρίς να έχουν αναγνωριστεί από τα GPS και RADAR ακριβούς απεικόνισης την ώρα που ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να φορτωθούν. Όχι απλώς την ώρα που ξεκινούν.

Και πώς είναι δυνατόν αυτή η καταγραφή να μην αποδεικνύει εκεί και τότε εμπράκτως ότι οι τουρκικές αρχές είτε κάνουν τα στραβά μάτια, είτε συμμετέχουν στα κυκλώματα έναντι αδράς αμοιβής; Γιατί, τα Radar σάρωσης εικόνας δείχνουν και την απουσία αστυνόμευσης, αλλά και την παρουσία, ακόμα και μέρες πριν από κάθε επιβίβαση. Γιατί, οι πρόσφυγες δεν ξεφυτρώνουν από το πουθενά. Δρόμους ακολουθούν και αυτοκίνητα.

Αναρωτιέται εύλογα κανείς, λοιπόν, τι ακριβώς κάνουν οι ελληνικές; στρατιωτικές και πολιτικές υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την φύλαξη των συνόρων! Δεν βλέπουν; Και, αν δεν βλέπουν γιατί το κάνουν; Αν πάλι βλέπουν γιατί δεν δρουν. Όχι βουλιάζοντας βάρκες όπως κάνουν οι απέναντι υπάνθρωποι. Αλλά,

πρώτον ειδοποιώντας και προειδοποιώντας και απειλώντας τους έτσι κι αλλιώς διαπλεκόμενους στρατοχωροφύλακες απέναντι, για να ξέρουν τουλάχιστον ότι εδώ δεν είναι κράτος «μπάτε σκύλοι αλέστε».

δεύτερον, (αφού οι απέναντι δεν πρόκειται να ανακόψουν τίποτε) μαζεύοντας τα οπτικά και ακουστικά τεκμήρια και τρίβοντάς τα στη μούρη των Ευρωπαίων “εταίρων” σε κάθε επαφή μαζί τους. Των Ευρωπαίων, οι οποίοι συμμετέχουν στη σωματεμπορία δια της συμμετοχής τους στους πολέμους και δια της απροθυμίας τους να επωμιστούν το βάρος που τους αναλογεί σε ψυχές ανθρώπων.

τρίτον, σέρνοντας με όλα αυτά τα πειστήρια την Τουρκία στον ΟΗΕ και σε κάθε διεθνές δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σε όλα αυτά τα όργανα, δηλαδή, που προκαλούν γέλιο σε κάθε έναν που τα ακούει. Εκτός αν πρόκειται για τίποτε Σέρβους, οι οποίοι πρέπει να απαγχονιστούν επειδή δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις.

Και το καραγκιοζοπαιχτήριο συνεχίζεται με την άδεια του Τραμπ στον Ερντοάν να εισβάλει ακόμα πιο βαθειά στη Συρία, αποσύροντας τα στρατεύματά του από την περιοχή. Για να «γυρίσουν τα παιδιά μας στο σπίτι τους, μακριά από αυτούς τους ηλίθιους φυλετικούς πολέμους». Μάλιστα.

Ο Τράμπ απευθύνεται στην αμόρφωτη πούλπα των Αμερικανών, τώρα που τη χρειάζεται εν όψει της παραπομπής του σε δίκη στο τέλος του χρόνου. Χρειάζεται οπαδούς για πίεση, όπως αγοράζουν οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων εδώ για πίεση διάφοροι επιχειρηματίες. «Να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω και να μην πληρώνουμε εμείς για να ταϊζουμε πολέμους και αιχμαλώτους».

Στις ΗΠΑ θα βρει χιλιάδες ηλίθιους που θα τον χειροκροτήσουν. Αλλά, εμείς επειδή δεν είμαστε ηλίθιοι ρωτάμε:

Οι ΗΠΑ θα εγκαταλείψουν τη Μέση Ανατολή στη Ρωσία και το Ιράν, αλλά και στους Ευρωπαίους, σύμφωνα με το twit του Τραμπ, για να ασχοληθούν αυτοί με τους «ηλίθιους φυλετικούς τους πολέμους»; Δηλαδή, θα εγκαταλείψει το Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία, που είναι τα προπύργια των ΗΠΑ στην περιοχή; Αλλά και η καρδιά του Μανχάταν; Θα εγκαταλείψουν τα οικόπεδα των υδρογονανθράκων, τα οποία εκμεταλλεύονται οι πετρελαιοεταιρίες τους;

Αν ο κόσμος πιστεύει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε μια διαχρονική κίνηση, πρέπει να πιστέψει ότι απλώς κούνησε ένα πιονάκι στη σκακιέρα. Πρόσκαιρα. Αλλά…

Προσέξτε: Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να πέσει η Τουρκία στην αγκαλιά της Ρωσίας. Η Ρωσία κράτησε και κρατάει την τελευταία μεγάλη βάση της στη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο, τη Συρία, με νύχια και με δόντια. Και δεν πρόκειται να την αφήσει, όπως άφησε το Ιράκ, τη Λιβύη και την Αίγυπτο.

Η Τουρκία, εκμεταλλευόμενη τις αμερικανοβρετανικές εισβολές σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία αιχμαλώτισε 4 εκατομ. πρόσφυγες για να τους εκμεταλλεύεται για τα επεκτατικά της σχέδια και εισέβαλε στη Β. Συρία για να αρπάξει όσα εδάφη της μπορεί. Ταυτόχρονα εξαφανίζει τους Κούρδους της περιοχής για να μην απειλείται από Κουρδικό κράτος. Δεδομένου ότι σχεδόν όλη η νοτιοανατολική Τουρκία είναι εν δυνάμει Κουρδιστάν.

Τι θα κάνει η Ρωσία σε μια τουρκική εισβολή; Θα την επιτρέψει, εγκαταλείποντας τον Άσσαντ, ή θα αντιδράσει συγκρουόμενη με τον νέο της «σύμμαχο» των S 400 και του πυρηνικού εργαστασίου στο Ακούγιου, Ερτνοάν; Θα εγκαταλείψει τους Κούρδους, που χρησιμοποιεί στη Συρία, στο Ιράκ και στο Ιράν σαν πατήματα;

Προσέξτε: Η Τουρκία λέει ότι θα χτίσει πόλεις στη Συρία που θα καταλάβει για να στεγάσει τους πρόσφυγες που έχει στο έδαφός της. Παραμύθια. Στα παλιά της τα παπούτσια για ανθρώπους η Τουρκία. Τους βλέπει σαν ευρώ και δολάρια που ξεκοκκαλίζει από την Ε.Ε. για να μην τους στείλει μαζικά εκεί. Ξέροντας, ότι Ευρώπη δεν υπάρχει. Μια γριά φαφούτα που το κάθε μέλος της κοιτάζει το τομάρι του και πληρώνει για να αποφύγει ό,τι έχει σχέση με υποχρεώσεις, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.

Η Τουρκία, εκμεταλλευόμενη τις αμερικανοβρετανικές εισβολές σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία αιχμαλώτισε 4 εκατομ. πρόσφυγες για να τους εκμεταλλεύεται για τα επεκτατικά της σχέδια και εισέβαλε στη Β. Συρία για να αρπάξει όσα εδάφη της μπορεί. 

Μόλις μάλιστα μπει στη Συρία, εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες θα πλημμυρίσουν τον Λίβανο και την Τουρκία, πολλοί από τους οποίους θα διοχετευτούν στο Αιγαίο, προκειμένου η μαμά όλων των μουσουλμάνων, όπως θέλει να είναι η Τουρκία, να τους έχει για κάθε χρήση. Μα, δεν θα έχτιζε πόλεις να τους στεγάσει στη Συρία; Ναι, αλλά μέχρι να χτιστούν ξεφεύγουν πολλοί!

Σ’ αυτό το καραγκιοζοπαιχτήριο, που είναι βαμμένο με αίμα αθώων και με ατελείωτη δυστυχία αναρωτιέται κανείς τι ακριβώς κάνει ή σκοπεύει να κάνει η Ελλάδα. Η οποία αρνήθηκε προ ημερών να εντάξει την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό δίαυλο ηλεκτρικής σύνδεσης Ευρώπη- Ελλάδα- Κύπρος- Ισραήλ, αφήνοντάς την ενεργειακά στα νύχια της διπλανής Τουρκίας!

Δεν αναφέρθηκα καθόλου στην ανάσταση του ISIS, που θα φέρει η εγκατάλειψη των Κούρδων στη Συρία από τις ΗΠΑ. Χαράς ευαγγέλια για τον Ερντοάν, ο οποίος είχε υιοθετήσει οικογενειακώς τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ισλαμιστών υπανθρώπων του Ισλαμικού κράτους. Αρκετοί από τους οποίους θα περάσουν με το πάσο τους στην Ελλάδα. Σάμπως τους ελέγχει κανείς;

Επ’ ευκαιρία, μία FRONTΕΧ που φύλαγε με περιπολίες τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα υπάρχει; Ή πίνει ούζα στη Μυτιλήνη; Και ποιος την πληρώνει; Τα κορόιδα;

Πηγή: https://www.facebook.com/Tetradis

(Εμφανιστηκε 272 φορές, 1 εμφανίσεις σήμερα)

Δείτε ακόμη:

Κάντε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.