13 Δεκεμβρίου 2013 at 17:27

Αντίσταση στη νέα γερμανική Κατοχή – Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα

από

Αντίσταση στη νέα γερμανική Κατοχή – Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα

Το παρακάτω κείμενο της Επιτροπής Αντίστασης στη νέα γερμανική Κατοχή θα μοιραστεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στην Καλλιθέα. Σημείο συνάντησης έχει οριστεί Θησέως και Χαροκόπου γωνία. Η επιτροπή είναι ανοιχτή και μπορούν να συμμετάσχουν όσοι-ες το επιθυμούν.

Της επιτροπής αντίστασης στη νέα γερμανική Κατοχή* 

Αντίσταση στη νέα γερμανική Κατοχή - Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα
Αντίσταση στη νέα γερμανική Κατοχή – Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα

01 Στην Ελλάδα, το γερμανικό πολιτικό-βιομηχανικό-χρηματιστικό σύμπλεγμα προωθεί μια νέα κατοχή, επιβάλλοντας τα δικής του εμπνεύσεως μνημόνια και θεσπίζοντας μέτρα σε ρυθμό πολυβόλου: Δύο από τους τρείς της τρόικας, οι Μαζούχ και Μορς, είναι Γερμανοί, ο επικεφαλής της Τασκ Φορς, Ράιχενμπαχ, είναι Γερμανός, ενώ η Μέρκελ έχει διορίσει υφυπουργό στο ελληνικό προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, τον Φούχτελ. Έργο του, να καταγράψει όλη την περιουσία που ανήκει στην ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση και να την βγάλει στο σφυρί. Το γερμανικό κράτος, και ένα μεγάλο μέρος της γερμανικής κοινωνίας θεωρεί την Ελλάδα αποικία του: Γι’ αυτό και όλα τα κόμματα του γερμανικού κοινοβουλίου συμφώνησαν στην τοποθέτηση του Φούχτελ στην Ελλάδα. Και γι’ αυτό όλη η πρόσφατη προεκλογική περίοδος στην Γερμανία, διεξήχθη με το «ελληνικό ζήτημα» κυρίαρχο, λες και ήταν θέμα εσωτερικής πολιτικής των Γερμανών. Και μέσα σ’ αυτό το κλίμα θεριεύουν τα ρατσιστικά στερεότυπα για τους  Έλληνες. Εξάλλου τους Έλληνες όπως τους Σέρβους παλιότερα, τους μισούν ιδιαίτερα, και τους θεωρούν υπανθρώπους, «γύφτους» και «κλέφτες» όπως έκαναν κάποτε με τους Εβραίους.

02 Η Γερμανία, για να αντιμετωπίσει τον άνισο ανταγωνισμό με την Κίνα, εξαναγκάζει όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου να καταστρέψουν την παραγωγική τους υποδομή. Χρησιμοποιεί την Ε.Ε. για να διαφυλάξει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της, αδιαφορώντας για τις μεγάλες κοινωνικές καταστροφές που προκαλεί η ακραία, γερμανικής εμπνεύσεως, λιτότητα.

03 Οι Γερμανοί επεκτείνονται και στον ιδεολογικό τομέα, για να μας παρουσιάζεται η Κατοχή ως φυσιολογική. Τα τελευταία δύο χρόνια, με κονδύλια που έλαβαν από τον γερμανικό προϋπολογισμό, όλα τα γερμανικά κόμματα άνοιξαν κομματικά παραρτήματα στην Ελλάδα: Οι Χριστιανοδημοκράτες και οι Χριστιανοκοινωνιστές εγκαινίασαν τα ιδρύματα Κόνραντ Αντενάουερ και Χανς Ζάιντελ, και στα εγκαίνια μίλησε ο Α. Σαμαράς. Το «Ντι Λίνκε» το κόμμα της αριστεράς άνοιξε το Ρόζα Λούξεμπουργκ. Το Φρίντριχ Έμπερτ του SPD έφτασε στο σημείο να κάνει και εκδήλωση για την αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος! Στη Θεσσαλονίκη, τέλος, έχει εγκατασταθεί το ίδρυμα Χάινριχ Μπελ, που πρόσκειται στους Πράσινους και σκοπεύει να κάνει δουλειές γύρω από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Παράλληλα οι Γερμανοί έχουν ήδη αρχίσει να ξαναχτίζουν τον παλιό άξονα με την Τουρκία, με την οποία διατηρούν κολοσσιαίες οικονομικές συναλλαγές  για τον έλεγχο της περιοχής.

Οι γερμανικές επιχειρήσεις συμπεριφέρονται ως «δυνάμεις κατοχής» στην χώρα μας. Στο παρελθόν βρέθηκαν πίσω από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης, ληστεύοντας τον εθνικό μας πλούτο και διαφθείροντας το πολιτικό προσωπικό της χώρας (Ζίμενς, υποβρύχια κ.ο.κ.).
Οι γερμανικές επιχειρήσεις συμπεριφέρονται ως «δυνάμεις κατοχής» στην χώρα μας. Στο παρελθόν βρέθηκαν πίσω από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης, ληστεύοντας τον εθνικό μας πλούτο και διαφθείροντας το πολιτικό προσωπικό της χώρας (Ζίμενς, υποβρύχια κ.ο.κ.).

04 Ένας από τους κυριότερους σκοπούς της γερμανικής πολιτικής στην Ελλάδα, είναι να προκαλέσει ρεύμα «νέας ξενιτιάς» κυρίως των μορφωμένων νέων προς τη Γερμανία. Ο λόγος απλός: Η Γερμανία καταγράφει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννητικότητας στη Ευρώπη, ο πληθυσμός της συρρικνώνεται, ενώ το εκπαιδευτικό της σύστημα βουλιάζει, δημιουργώντας τεράστιο έλλειμμα πτυχιούχων. Γι’ αυτό και ανοιχτά, μεθοδευμένα, γερμανικά ιδρύματα και επιχειρήσεις ασκούν συστηματικό «παιδομάζωμα» στην Ελλάδα. Η φυγή των νεώτερων γενεών από τη χώρα, αποτελεί την μεγαλύτερη λεηλασία. Είναι ένα φαινόμενο που θα καταντήσει την Ελλάδα, χώρα εκπτωχευμένων και τρομαγμένων συνταξιούχων  και φτωχών και εκμεταλλευόμενων λαθρομεταναστών –μια κοινωνία ανίκανη για ουσιαστική αντίσταση και πολιτιστική παραγωγή.

05 Οι γερμανικές επιχειρήσεις συμπεριφέρονται ως «δυνάμεις κατοχής» στην χώρα μας. Στο παρελθόν βρέθηκαν πίσω από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης, ληστεύοντας τον εθνικό μας πλούτο και διαφθείροντας το πολιτικό προσωπικό της χώρας (Ζίμενς, υποβρύχια κ.ο.κ.). Τώρα, χρησιμοποιούν αυτά τα σκάνδαλα για να το εκβιάζουν ώστε να νομοθετεί και να πράττει σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Ενώ επιβάλουν άθλιες συνθήκες εργασίας και μεροκάματα πείνας την ίδια στιγμή απολαμβάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από το ίδιο το ελληνικό κράτος: Δεκάδες είναι οι φορές που έχουν μείνει ατιμώρητες για την παραβίαση κανόνων και δεοντολογιών της αγοράς..

06 Όμως στους Γερμανούς δεν χρωστάμε εμείς. Αυτοί μας χρωστάνε και μάλιστα πολύ περισσότερα. Στην Κατοχή προκάλεσαν ενενήντα ολοκαυτώματα δήμων και χωριών. Κατέστρεψαν χίλια εφτακόσια εβδομήντα χωριά, έκαψαν τετρακόσιες χιλιάδες σπίτια και εκτέλεσαν 56.225 Έλληνες. Το θέμα τωνπολεμικών επανορθώσεων δεν έχει λήξει νομικά και επιτέλους πρέπει να απαιτηθούν από την Ελλάδα. Ακόμα υπάρχει το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που επιβλήθηκε στην Κατοχή από Γερμανία και Ιταλία. Η Ιταλία το αποπλήρωσε, οι Γερμανοί όμως όχι. Η Τράπεζα της Ελλάδος υπολογίζει το δάνειο στα 55 δις. και τις απεναορθώσεις στα 107 δις. ευρώ. Αυτά η Ελλάδα μπορεί και πρέπει άμεσα να τα απαιτήσει από τη Γερμανία.

07 Για την κατάσταση της χώρας μας δεν φταίνε μόνο οι Γερμανοί, αλλά οι Αμερικάνοι και οι λοιποί Ευρωπαίοι τους δίνουν το ελεύθερο για κάτι τέτοιο. Εξάλλου οι ελληνικές άρχουσες τάξεις τους παρέδωσαν στα χέρια τα κλειδιά της χώρας –και εκμεταλλεύονται τις ιδιότυπες συνθήκες της νέας κατοχής για να θησαυρίσουν σε βάρος του λαού ως νέοι μαυραγορίτες. Γι’ αυτό καλούμε όλον τον λαό, να στηρίξει τον τόπο, να στραφεί προς τα ελληνικά προϊόντα, ιδιαίτερα εκείνων των επιχειρηματιών που σέβονται τους εργαζόμενους.

–Το μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα, στοχεύει να πλήξει την αλαζονεία των Γερμανών εκεί όπου τους πονάει. Στην οικονομία και τα προϊόντα τους, τα οποία η γερμανική πολιτική χρησιμοποιεί για να επιβληθεί: Τα γερμανικά προϊόντα είναι τα νέα «τεθωρακισμένα πάντσερ» του οικονομικού Πολέμου που έχει εξαπολύσει η Γερμανία εναντίον μας.

–Παράλληλα πρέπει να καταγγείλουμε όλους τους δημάρχους και περιφερειάρχες που συνεργάζονται με τις δυνάμεις κατοχής και να τους μαυρίσουμε στις επερχόμενες εκλογές,

–Πρέπει να βάλουμε φραγμό στο παιδομάζωμα των Ελλήνων.

–Πρέπει να διεκδικήσουμε άμεσα το Κατοχικό δάνειο, εγγράφοντάς το στον Προϋπολογισμό καθώς και τις αποζημιώσεις.

Ξεκινάμε από το μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα που είναι μια καλή ευκαιρία να βάλουμε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Πηγή: http://ardin-rixi.gr/archives/15457

http://germaniastop.wordpress.com/

(Εμφανιστηκε 756 φορές, 1 εμφανίσεις σήμερα)

Δείτε ακόμη:

Κάντε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.