29 Σεπτεμβρίου 2013 at 17:46

Την Τρίτη η απολογία των νεοναζί – Κρατούνται στη ΓΑΔΑ

από

Την Τρίτη η απολογία των νεοναζί – Κρατούνται στη ΓΑΔΑ

Δίωξη για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας κατά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, τεσσάρων βουλευτών του νεοναζιστικού κόμματος (Κασιδιάρης, Λαγός, Παναγιώταρος και Μίχος), 13 ακόμα στελεχών, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της ΤΟ Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, αλλά και δύο αστυνομικών που είχαν σχέση με τη νεοναζιστική οργάνωση. Το μεσημέρι της Κυριακής παραδόθηκε ο Χρήστος Παππάς.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής  και ακόμα τρεις εκ των συλληφθέντων ζήτησαν από τον ανακριτή και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη, ενώ οι υπόλοιποι έλαβαν προθεσμία μέχρι την Τετάρτη. Όλοι οι συλληφθέντες νεοναζί μεταφέρθηκαν σε κελιά στη ΓΑΔΑ.

Σημειώνεται πως μεταξύ των συλληφθέντων είναι και η σύζυγος του Γ. Λαγού και η σύζυγος του Γιώργου Πατέλη, του αρχηγού της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας, από όπου προέρχεται και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. Πρόκειται για τους «πρετοριανούς» των νεοναζί.

Έφτυσε προς τις κάμερες ο Κασιδιάρης "Παλιολινάτσες! Γαμώ τα σπίτια σας!"
Έφτυσε προς τις κάμερες ο Κασιδιάρης «Παλιολινάτσες! Γαμώ τα σπίτια σας!»

Συνολικά έχουν εκδοθεί 32 εντάλματα σύλληψης και μέχρι αυτήν την ώρα έχουν συλληφθεί 20 άτομα. Οι δύο συλληφθέντες αστυνομικοί, ένας ειδικός φρουρός της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά και μια ανθυπαστυνόμος του τμήματος Ασφαλείας Πειραιά, κατηγορούνται για εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς κ.α. σε συνεργασία με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Ανθρωποκτονίες, εκβιασμοί και ξέπλυμα μαύρου χρήματος καταγράφονται στο εννιασέλιδο πόρισμα του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, με βάση το οποίο εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης. Το πόρισμα στο οποίο τεκμηριώνεται η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό τον Μιχαλολιάκο, υπαρχηγό τον Παππά και μέλη της μεταξύ άλλων τους Κασιδιάρη, Λαγό, Παναγιώταρο και Μίχο, παραδόθηκε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτυχία Κουτζαμάνη. Σημειώνεται πως ο αντιεισαγγελέας στο πόρισμά του επισημαίνει και την αρχή του Φύρερ στην ιεραρχία της οργάνωσης στο ναζιστικό πρότυπο.

Σύμφωνα με τις πλήροφορίες βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται πως η δικογραφία καθώς και οι συναφείς με αυτήν υποθέσεις θα ανατεθούν σε ειδικό εφέτη ανακριτή λόγω της σοβαρότητάς τους.

Σιδηροδέσμια η ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια
Σιδηροδέσμια η ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια

Ποινές έως και 20 χρόνια για τους επικεφαλής

Ο ανακριτής Σπύρος Γεωργουλέας, που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να προσωποποιήσει τα αδικήματα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση καθώς και αυτό της παράνομης οπλοκατοχής. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ανακριτής ενδέχεται να αναγνωρίσει του βουλευτές ως «διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης» που διέπραξε σειρά κακουργημάτων.

Ο επικεφαλής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος περιγράφεται ως «Fuehrer – Prinz» (πρίγκιπας Φύρερ) σε μια ναζιστική ιεραρχία, αναγνωρίζεται ως ο αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσα στα μέλη της οποίας είναι και οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός, Παππάς και Μίχος.

Ο κ. Γεωργουλέας θα πρέπει να διαχωρήσει βάσει των στοιχείων της δικογραφίας που ήταν οι επικεφαλής και ποιοι απλά μέλη.  Οι διευθύνοντες της οργάνωσης θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινές από 10 έως 20 χρόνια, ενώ και για πολλά μέλη οι ποινές θα μπορούσαν επίσης να φτάσουν τα 10 χρόνια.

Το ιστορικό των συλλήψεων και τα ευρήματα

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου συνελήφθησαν στις οικίες τους αρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος, στην Πεύκη, ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Πικέρμι και ο Γιάννης Λαγός στη Σαλαμίνα. Στη συνέχεια στην αντιτρομοκρατική εμφανίστηκαν και συνελήφθησαν οι Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. Σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως στον Πειραιά, το Κερατσίνι, τη Νίκαια, το Πέραμα και τον Κορυδαλλό,  συνελήφθησαν δεκατρείς ιδιώτες-στελέχη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων, ο υπεύθυνος της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλλης.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου συνελήφθησαν στις οικίες τους αρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος, στην Πεύκη, ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Πικέρμι και ο Γιάννης Λαγός στη Σαλαμίνα. Στη συνέχεια στην αντιτρομοκρατική εμφανίστηκαν και συνελήφθησαν οι Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου συνελήφθησαν στις οικίες τους αρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος, στην Πεύκη, ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Πικέρμι και ο Γιάννης Λαγός στη Σαλαμίνα. Στη συνέχεια στην αντιτρομοκρατική εμφανίστηκαν και συνελήφθησαν οι Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκαν ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε χωρίς άδεια, καθώς και το χρηματικό ποσό 43.100 Ευρώ, πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικών και πυροβόλων όπλων, υπολογιστές και USB.

Αντίστοιχα στην οικία της ανθυπαστυνόμου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα, περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων, πιστόλι ρέπλικα, μαχαίρι με σιδερογροθιά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), τέσσερα μαχαίρια-πεταλούδα, τέσσερεις σουγιάδες, τρεις σιδερογροθιές, δυο χατζάρες, είκοσι φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου G3, τέσσερα καπνογόνα, δεκάδες κροτίδες-δυναμιτάκια και ένα δελτίο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.

Ανθρωποκτονίες, εκβιασμοί και ξέπλυμα μαύρου χρήματος καταγράφονται εννιασέλιδο πόρισμα του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, με βάση το οποίο εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, αλλά και βουλευτών και στελεχών του νεοναζιστικού κόμματος.
Ανθρωποκτονίες, εκβιασμοί και ξέπλυμα μαύρου χρήματος καταγράφονται εννιασέλιδο πόρισμα του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, με βάση το οποίο εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, αλλά και βουλευτών και στελεχών του νεοναζιστικού κόμματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ανάμειξη του ειδικού φρουρού της ομάδας ΔΙΑΣ προέκυψε από τη διαδικασία άρσης απορρήτου (κινήθηκε μετά τη δολοφονία Π. Φύσσα στο Κερατσίνι) στα κινητά τηλέφωνα μελών της Χρυσής Αυγής. Πληροφορίες εμπλέκουν τους συλληφθέντες αστυνομικούς σε ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς κ.α. σε συνεργασία με μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να συλληφθούν και  τα υπόλοιπα δώδεκα άτομα, που περιλαμβάνονται στην παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, μεταξύ των οποίων και ο καταζητούμενος Χρήστος Παππάς, για τον οποίο αρχικά είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία πως επικοινώνησε με την αντιτρομοκρατική και ενημέρωσε πως θα προσέλθει μόνος του. Ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται και μέχρι αυτήν την ώρα παραμένει άφαντος. Σημειώνεται πως με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Ειδικός Φρουρός και η Ανθυπαστυνόμος  που συνελήφθησαν τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Η δράση αλλά και κείμενα που υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτουν τη λειτουργία μιας νεοναζιστικής ρατσιστικής οργάνωσης με διεθνείς διασυνδέσεις, που μνημονεύει τον... Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων»
Η δράση αλλά και κείμενα που υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτουν τη λειτουργία μιας νεοναζιστικής ρατσιστικής οργάνωσης με διεθνείς διασυνδέσεις, που μνημονεύει τον… Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων»

Πηγή: http://tvxs.gr/news/ellada/synelifthi-o-mixaloliakos-kai-boyleytes-tis-xrysis-aygis

Δείτε ακόμη:

 • Ο Γρηγόρης Λαμπράκης (Κερασίτσα Αρκαδίας 3 Απριλίου 1912 – Θεσσαλονίκη 27 Μαΐου 1963 [1]) ήταν γιατρός, αθλητής, και πολιτικός που δολοφονήθηκε από παρακρατικούς3 Οκτωβρίου 2013 Ο πατριωτισμός είναι το μετάλλιο της Αριστεράς (5)
  Ο πατριωτισμός είναι το μετάλλιο της Αριστεράς Του Βαγγέλη Ραπτόπουλου, συγγραφέα* Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο γέννημα θρέμμα της οικονομικής κρίσης και εξαιρετικά ενδιαφέρον free […]
 • Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1972-1973 και έκοψε 98.007 εισιτήρια. Ήρθε στην 20η θέση σε 64 ταινίες.Η ταινία είναι στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.Στη διεθνή εκδοχή της ταινίας, που κυκλοφόρησε μόνο στο εξωτερικό, με τίτλο "Love on a Horse" και κάποιες πρόσθετες σκηνές, η αφήγηση δεν δίνεται σε φλας-μπακ και το φινάλε είναι διαφορετικό: ο Λάρι παίρνει τη Τζούλια και φεύγουν, αφήνοντας μονάχο τον πατέρα του.7 Ιουνίου 2013 Δημοκρατία και δημόσια τηλεόραση (4)
  Δημοκρατία και δημόσια τηλεόραση Γράφει ο Επίκαιρος Σύμφωνα με έντονες φήμες που κυκλοφόρησαν στις εφημερίδες και το διαδίκτυο, η τρικομματική κυβέρνηση ετοιμάζεται να κλείσει την ΕΡΤ, […]
 • Το στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς (γερμ. Konzentrationslager Auschwitz-Birkenau)18 Μαΐου 2013 Γερμανία 1919-1933 – Ελλάδα 2010-2012 (βίντεο) (0)
  Γερμανία 1919-1933 - Ελλάδα 2010-2012 (βίντεο) Πηγή: Κανάλι του χρήστη Michael Legakis, https://www.youtube.com/watch?v=9Aiy2o_l0lI
 • Η γέννηση του νεοφασισμού στην Ελλάδα,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΡΗΣ (PDF)21 Απριλίου 2013 Η γέννηση του νεοφασισμού στην Ελλάδα (2)
  Η γέννηση του νεοφασισμού στην Ελλάδα,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΡΗΣ (PDF)   Το βιβλίο βρίσκεται εδώ: Η γέννηση του νεοφασισμού στην Ελλάδα,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΡΗΣ […]
 • Τι προβλέπει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο21 Μαΐου 2013 Τι προβλέπει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο (0)
  Τι προβλέπει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Αναδημοσίευση* Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης Με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών και χρηματική ποινή 5-20 χιλιάδων ευρώ τιμωρείται όποιος δημόσια, […]
 • Οι συνταγματάρχες δεν ήταν παρά το όργανο που χρησιμοποί­ησε η ακραία συντηρητική μερίδα της αστικής τάξης για να εξασφαλίσει την ενίσχυση της εξουσίας της και να ανακόψει την άνοδο των φιλελεύθερων και δημοκρατικών δυνάμεων, τις οποίες η δεξιά είχε βιαστεί, για λόγους που τη βόλευαν, να βαφτίσει «φιλοκομμουνιστικές».21 Απριλίου 2013 Οι μελανοχίτωνες της Ευρώπης (0)
  Οι μελανοχίτωνες της Ευρώπης Ελλάδα: Από τη δικτατορία των συνταγματαρχών στην περιθωριοποίηση της ΕΠΕΝ Γράφει ο Pierre Milza* Από το τέλος του εμφυλίου πολέμου (1949) ως τα μέσα της […]
 • Ο κατακερματισμός της Δεξιάς στην Αθήνα25 Ιουνίου 2013 Από τον κατακερματισμό της Δεξιάς στη συντηρητική αντισυσπείρωση (0)
  Από τον κατακερματισμό της Δεξιάς στη συντηρητική αντισυσπείρωση Η Νέα Δημοκρατία έναν χρόνο μετά τις εκλογές →Η μαζική υποστήριξη της Ν.Δ. στις εκλογές του Ιουνίου προήλθε κυρίως (59%) […]
 • Στις 27 Φεβρουαρίου 1933 πραγματοποιείται ο περίφημος "Εμπρησμός του Ράιχσταγκ" από πράκτορες του NSDAP. Σύμφωνα με την κατάθεση του Χανς Γκισέβιους (Hans Gisevius), αξιωματούχου του Πρωσσικού Υπουργείου Εσωτερικών, στη Δίκη της Νυρεμβέργης, "...η ιδέα του εμπρησμού του Ράιχσταγκ ανήκε στον Γιόζεφ Γκαίμπελς...8 Μαΐου 2013 Οι κλωνίσκοι του ναζισμού (0)
  Οι κλωνίσκοι του ναζισμού Γράφει ο Παντελής Μπουκάλας* Σαν να μας κλείνει η ιστορία το μάτι, για να υπαινιχθεί ή να προειδοποιήσει. Ή σαν να […]
 • Ο Ουμπέρτο Έκο (Umberto Eco) είναι σύγχρονος Ιταλός λόγιος, ακαδημαϊκός καθηγητής και συγγραφέας.30 Μαΐου 2013 Ο Ουμπέρτο Έκο για τον πρωτοφασισμό (0)
  Ο Ουμπέρτο Έκο για τον πρωτοφασισμό Το πρωτότυπο κείμενο όπως δημοσιεύτηκε στο New York Review of Books το 1995 ξεκινά με κάποιες αναμνήσεις του Έκο από την παιδική του ηλικία […]
 • Κρεβάτια κρατούμενων στο Άουσβιτς-Μπίρκεναου, 200117 Μαΐου 2013 Ο Γιόζεφ Ροτ και η φασιστική αράχνη (0)
  Ο Γιόζεφ Ροτ και η φασιστική αράχνη Γράφει ο Θανάσης Μπαντές Ο Ροτ δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα. Γεννημένος το 1894 έζησε τα ταραγμένα χρόνια των δύο παγκοσμίων πολέμων […]
 • Γερμανοί στρατιώτες υψώνουν στην Ακρόπολη των Αθηνών τη σημαία της ναζιστικής Γερμανίας28 Οκτωβρίου 2013 Μοναδικό κινηματογραφικό ντοκουμέντο: Οι ναζί στην Ελλάδα (2)
  Μοναδικό κινηματογραφικό ντοκουμέντο: Οι ναζί στην Ελλάδα Κατά την διάρκεια τής Γερμανικής Κατοχής στην Ελλάδα (1941-44), ένας πρώην αξιωματικός τού Πολεμικού Ναυτικού και μετέπειτα […]
 • Αλβανικό μέτωπο, 194128 Οκτωβρίου 2013 Από το αλβανικό μέτωπο στην Αντίσταση (0)
  ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Με αφορμή μια επίκαιρη φωτογραφία του 1941 κι ένα γράμμα του 1940 Του Γιάννη Κ. Αικατερινάρη  Σπάνια […]
 • Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Εντάλματα σύλληψης και για άλλους βουλευτές της Χ.Α.28 Σεπτεμβρίου 2013 Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Εντάλματα σύλληψης και για άλλους βουλευτές της Χ.Α. (0)
  Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Εντάλματα σύλληψης και για άλλους βουλευτές της Χ.Α. Καταιγιστικές οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή. Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής […]
 • Εβραίοι της Θεσσαλονίκης8 Δεκεμβρίου 2013 Ο εμπρησμός του εβραϊκού συνοικισμού Κάμπελ της Θεσσαλονίκης (1)
  Ο εμπρησμός του εβραϊκού συνοικισμού Κάμπελ της Θεσσαλονίκης Όταν η ιστορία αποσιωπάται. Γράφει ο Γιάννης Σιατούφης Ένα γεγονός που συγκλόνισε την κοινωνία της Θεσσαλονίκης και […]
 • Γελοιογραφία του Γιάννη Καλαϊτζή από την Εφημερίδα των συντακτών7 Οκτωβρίου 2013 Η θεωρία των δίκροκων (0)
  Η θεωρία των δίκροκων Γελοιογραφίες του Γιάννη Καλαϊτζή από την Εφημερίδα των […]
 • Μια σκοτεινή πολιτική προσωπικότητα βρίσκεται πίσω από τις σύγχρονες αναβιώσεις του ναζισμού στη χώρα μας. Είναι ο διαβόητος υπουργός Ασφάλειας του καθεστώτος Μεταξά Κωνσταντίνος Μανιαδάκης, ο οποίος μεταλαμπάδευσε τις «αξίες» της 4ης Αυγούστου στους σημερινούς της επιγόνους.30 Νοεμβρίου 2013 Ο «πιστός σκύλος» του Μεταξά (0)
  Ο «πιστός σκύλος» του Μεταξά Κ. ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ, Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ Γράφει ο Ιός* Μια σκοτεινή πολιτική προσωπικότητα βρίσκεται πίσω από τις σύγχρονες αναβιώσεις του […]
 • Ο Χρήστος Παππάς, νεαρός, να χαιρετίζει ναζιστικά, μπροστά σε μια τεράστια σημαία με τον αγκυλωτό σταυρό, φορώντας κάτι σαν στολή και χτενισμένος ανάλογα για να μοιάζει με τα πρότυπά του, τους αξιωματικούς των SS...7 Οκτωβρίου 2013 Ο χιτλερικός όρκος των Χρυσαυγιτών (0)
  Αυτός είναι ο χιτλερικός όρκος των Χρυσαυγιτών Ένα χειρόγραφο κείμενο με τον τίτλο «Όρκος Χρυσή Αυγή» και την ημερομηνία 30-6-1983 βρέθηκε στο σπίτι του ναζί Χρήστου Παππά στα Γιάννενα. […]
 • ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. – ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ14 Απριλίου 2014 ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. – ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ (0)
  ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika αναζητούν το ρόλο, επιχειρηματιών, πολιτικών και εκδοτικών συγκροτημάτων στην άνοδο του φασισμού […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.